SOURCE MODIFICATION CENTRE

SourceSDK.pl
Teraz jest 08-09-2010, 3:07

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26-08-2009, 3:55 
G-Man

Podziękował: 36
Ma podziękowań: 30
Dwa screeny to chyba o jedem mniej od 3?! :Combine:

Tytuł:
PostNapisane: 26-08-2009, 4:51 
Breen

Podziękował: 17
Ma podziękowań: 14
Okay! Wszyscy oddali swoje prace na czas. 6 - to nie jest zły wynik ;) Szczerze mówiąc, myślałem że będzie o wiele mniej. Ale do rzeczy. W tym poście jeszcze raz pokażę wszystkie prace i dam kilka informacji co do oceniania. Oczywiście wszyscy (łącznie ze mną :D) dali więcej niż 3 screeny, więc jeśli uda nam się zrobić coś takiego ponownie, "zniosę" ten nakaz :)

1. Dexter
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

2. Lizard
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

3. NavarioN
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

4. Paluch
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

5. Zwieracz (niestety imageshack szwankuje, i widzę tylko 2 twoje screeny. Na wszelki jednak wypadek dałem tu wszystkie, może się pokażą...)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

6. PENK_JEŻ_GTR (usunąłem kilka niepotrzebnych screenów, było ich o wiele za dużo)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

Na przyszłość proszę, abyście robili screeny specatorem z sv_cheats 1 i cl_drawhud 1 ;)

Teraz sprawa oceniania.
Jeśli zamierzasz poświęcić te kilka minut, oceń wszystkie mapy. Inaczej żadna Twoja ocena nie będzie wzięta pod uwagę.
Zastosuj skalę 1-5, z niej wyliczę później średnie. Największa średnia oczywiście wygrywa.
Nie musisz za to, ale uważam iż powinieneś uargumentować swoją ocenę. Możesz to zrobić w dowolny sposób - w kilku zdaniach lub dzieląc wypowiedź na plusy i minusy.

Chciałbym jeszcze przypomnieć, że oceniamy oryginalność, pracę włożoną w domek, detale, oteksturowanie i oczywiście brushe (może coś przeoczyłem, ale wątpię).
I oczywiście, oceny osób biorących udział w bitwie nie będą brane pod uwagę. Jasne - możecie powiedzieć co się podoba i nie w domkach, ale, jak mówiłem, nie możecie oceniać.
Oceniać można tylko raz.

Pozdrawiam ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26-08-2009, 5:37 
GunShip

Podziękował: 0
Ma podziękowań: 27
Obrazki szwankują, bo podmieniałem link na direct (zapomniałem tego zrobić od razu) i musiałem coś schrzanić. Jeśli ktoś jest głodny większej ilości screenów może wpaść na mojego bloga tam są wszystkie fotki :) Link w sygnie.

Co do głosowanie, to myślałem, że damy zwykłą ankietę z jednym zaznaczeniem, ale jak chcecie może być ocenianie słowne.

Tytuł:
PostNapisane: 27-08-2009, 1:28 
HeadCrab

Podziękował: 0
Ma podziękowań: 0
Może dać na główną, że taki konkurs w ogóle istnieje i teraz jest głosowanie.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]