Wysłany: 23-08-2009, 4:01 Bitwa na detale #1 - Chatka Puchatka (TF2)
Nudzisz się?
Nie masz co robić?
Lubisz robić mapy, ale nie ciągnie Cię do wielkich projektów?
Dla CIEBIE i CIEBIE i CIEBIE TEŻ powstał mini-konkurs.
Jest to mała zabawa w robienie detali
O co chodzi?
Otóż chodzi o to, aby zrobić domek!
Wymogi Zrób domek do Team Fortress 2
Zmieść się na polu 1024x1024x2048
Twój domek musi być z drewna
Zrób tylko i wyłącznie zewnętrzną stronę domku, żadnych elementów otoczenia (drzew, skał itp, nie licząc płaskiego podłoża) i wnętrza
Zrób 3 screeny i pokaż w tym temacie
Zmieść się w trzy dni!
I tyle
Jeśli chcesz się zgłosić, napisz tu w temacie. Na razie mamy 6 osób. Im więcej - tym lepsza będzie zabawa
Zaczynamy o 00:00 dnia 24 sierpnia.
Termin oddawania screenów to 23:59 dnia 26 sierpnia
To tylko mała zabawa, więc nagród - niestety, żadnych nie przewidujemy. Oczywiście, oprócz poczucia wyższości nad resztą
Pozdrawiam i zachęcam do zabawy
Ostatnio zmieniony przez NaVarion 24-08-2009, 11:42 , w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 26 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Sty 2007 Posty: 908 Skąd: Kraków
Wysłany: 24-08-2009, 2:13
dabu uberfail z twojej strony, odpowiadasz na pytania retoryczne, juz masz jakies obiekcje i w dodatku przytaczasz popularnosc smc competition, co ma piernik do wiatraka. przeciez to tylko maly konkurs a moze ktos sie skusi i cos ladnego zrobi? moze wlasnie dlatego ze ten konkurs jest niewielki i bez nagrod ktos cos jednak doda i bedziemy mogli to powtarzac czesciej.
Pomógł: 32 razy Wiek: 16 Dołączył: 28 Maj 2006 Posty: 700 Skąd: Warszawa
Wysłany: 24-08-2009, 9:35
Nie lubię takich pytań retorycznych. Kojarzą mi się z debilnymi reklamami .
Co do konkursu, jest dla mnie trochę bezsensu. Na jakiej podstawie będziemy oceniać domek? Po dużej ilości detali, przez co traci sens jego wstawienie na mapę? Jakaś bardzo mała mapka już byłaby lepszym pomysłem, bo daje to więcej możliwości i po tym dopiero widać czy mapper zna się na swoim fachu.
Tu nie chodzi o fach, tylko o efekt końcowy - wygląd. Domek będziecie oceniać na podstawie: podoba mi się, nie podoba mi się. I to wszystko.
Na Interlopers takie konkursy robią dosyć często i są dosyć popularne, tak więc nie wiem czemu u nas by nie zadziałało. Osoby oceniające nie muszą się znać na mappowaniu.
Aha, i ja jestem w tych 4 już zgłoszonych osobach Całej mapy nie chce mi się tworzyć, a takie coś mogę w ciągu tych 3 dni zrobić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum