Cóż, jak każdy widzi, nie ma za dużo chętnych do oceniania, na żadnym serwisie nikomu nie chciało się ocenić domku (a tu zostałem nawet zaatakowany , może to przez zbyt długie i skomplikowane zasady - naprawdę nie wiem.
Pomyślałem więc, że prościej będzie zrobić to w formie ankiety. Wybierasz który domek najbardziej Ci się podoba - i finito!
Jako, że każdy może głosować, proszę tylko abyście nie głosowali na swoje prace
Pomógł: 42 razy Wiek: 20 Dołączył: 30 Lip 2005 Posty: 800 Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-08-2009, 7:30
Nie mam TF2 w tej chwili, a i chęci niespecjalnie by się rozpisywać, więc napiszę jednym zdaniem:
Domek Dextera ładny, ale niewiele ma wspólnego z detalami , PENK_JEŻ_GTR kiepskawy, reszta naprawdę, naprawdę udana Domek Zwieracza urzekający .. a zagłosowałem na co zagłosowałem nie powiem..
Paluch.,
Jakbyś dodał trochę rzeczy na tych wieżach...
o wiele ładniej by wyglądało bo teraz wyglądają na takie puste...
oraz trochę dodatków w pobliżu tego domu
Paluch i tak przesadził z dodatkami w pobliżu, wszak to miał być TYLKO domek, wprawdzie prawie każdy dał coś w stylu beczki czy płotka, ale nie tory na kilkanaście metrów
Fajnie że teraz głosujecie - 15 głosów to nienajgorszy wynik ;D
Wysłany: 30-08-2009, 5:22
Siemka Przyznam się , że w source siedzę tylko miesiąc a w mappingu do tf aż 2 tyg.
Więc nie mam takiej znajomości jak NavarioN. Powiem tak Dudi powiedział , że domki Navariona , zwieracza i palucha trzymają poziom... Dlaczego nasze nie? Każdy zrobił ładny domek A tak szczerze to domek palucha to góra 20 solidów a reszta to modele. Mógł się np postarać o obramowanie ścian tak jak Ja, Navarion czy Zwieracz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum